Informatiemiddag 21 augustus

Op zaterdag 21 augustus en zaterdag 28 augustus aanstaande organiseert zandwinningsbedrijf Kremer Zand en Grind een informatiemiddag in het kader van de uitbreiding van de zandwinning te Sellingerbeetse.

Het plan gaat in op de uitbreiding van het wingebied waardoor een nieuw natuurgebied wordt gecreëerd, de verplaatsing van de wasinstallatie uit het gebied en de aanleg van een tracé voor vervoer van het zand waardoor transport uit de omgeving verdwijnt. Het gehele plan voor de uitbreiding kunt u bekijken in een speciaal ingericht bezoekerscentrum en bij vragen in gesprek gaan met de aanwezigen van Kremer Zand en Grind.

In verband met COVID-19 willen wij wachtrijen voorkomen en passende aantallen bezoekers indelen in een tijdslot. Meld uw komst daarom voor 20 augustus, 17:00 uur via het onderstaande aanmeldformulier.

Hartelijk dank en graag tot ziens op onze locatie! 

Data; 21 augustus en 28 augustus
Tijd; 13.00 uur – 16.00 uur

Adres; Voorbeetseweg, Sellingen, ter hoogte van huisnummer 71
Route terrein; via de verharde weg, volg bord bezoekerscentrum / inloopmiddag.
Parkeren op de daarvoor aangewezen locatie.

De komende tijd wordt deze website verder aangevuld met meer gedetailleerde informatie over de uitbreiding.

Aanmelden informatiemiddag 21 augustus

Extra's
Privacy(Vereist)