Vanaf 21 september start zienswijzeperiode

Het project Waar Ook De Natuur Wint te Sellingerbeetse komt in een nieuwe fase. Vanaf 21 september kunt u via deze website de stukken inzien welke gaan over de uitbreiding van de Noordplas: dit betreft de stukken milieu effect rapportage, de aanvraag voor de ontgrondingsvergunning en de aanvraag voor de wijziging van het bestemmingsplan.

Op zaterdag 1 oktober organiseren wij een extra informatie moment van 10.00 tot 13.00 uur in het gebied. Chris Kremer zal met een groep van maximaal 10 personen per keer een toelichting geven op de veranderingen die in het plan beschreven staan. Als u daarin interesse heeft, meld u dan uiterlijk woensdag 28 september aan via [email protected]

U kunt zich inmiddels ook abonneren op onze nieuwsbrief die u maandelijks een inkijkje geeft in de voortgang van het plan. Als u hierin interesse heeft meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief: [email protected]